Bandleden

Rijnette - Zangeres

Rijnette zorgt voor de energie op het podium en weet van iedere performance een feest te maken. Ze grijpt het publiek bij het eerste nummer, en gaat door tot iedereen op de dansvloer staat.

 

Dave - Zanger

Als frontman van de band laat hij de microfoon pas los als het licht uit is. Samen met Rijnette zorgt hij als podiumbeest voor de echte feeststemming. Pop, Rock, of een gevoelig duetje....

 

Steven - Gitarist

Samen met Arthur zorgt Steven voor de echte gitaarsound die Day Out zo kenmerkt. Omdat Steven en Arthur al vanaf de brugklas met elkaar in bands hebben gespeeld, zijn ze perfect op elkaar ingespeeld.

Gear: veel, heeeeeeel veel gitaren

 

 

Arthur - Gitarist

Samen met Steven zorgt Arthur voor de akkoorden en melodielijnen die de covers van Day Out kleur geven. Arthur zorgt, vingervlug als hij is, voor de juiste muzikale spanning tussen de gitaren...

Gear: veel, heeeeel veel gitaren! Maar net iets minder dan Steven.

 

Freek - Bassist

Samen met Gerbrand vormt Freek de steady ritmesectie van Day Out. Deze funky tonen manager zorgt voor de groove en ketst de lage frequenties zo je onderbuik in.

 Gear: Lakland Skyline 44-01, Aguilar Tonehammer 500, Aguilar DB210

Inspiratie: Jamiroquai, BlØf

 

Gerbrand - Drummer

Samen met Freek vormt hij de strakke ritmesectie van Day Out die een lekkere basis neerlegt voor de andere muzikanten om overheen te knallen. Op het podium vaak wat meer op de achtergrond, dus goed zoeken op de foto's!

Gear: Ludwig Rocker Elite drums met Sabian en Zjildian bekkens.

Inspiratie:Toto, BlØf, Maroon 5