Coverband

Passende muziek voor elke gelegenheid vind je bij top40 coverband Day Out. Kijk op deze site om Day Out coverband te boeken of huren.

 

Welkom op de website van Day Out coverband uit Utrecht! Day Out is een 6-koppige jonge professionele cover band die garant staat voor een bruisend feest. Day Out speelt een repertoire met een mix van pop/rock, nederlandstalig en soul/funk covers. Kortom: passende muziek voor elke gelegenheid. De leden van Day Out hebben in het verleden ruime ervaring opgedaan in verschillende coverbands en spelen sinds 2009 in deze succesvolle samenstelling. Kijk op de site voor meer informatie.

Feest, studentenfeest, tentfeest of evenement?

Of je nou op zoek bent naar een cover band voor een studentenfeest, bedrijfsfeest, tentfeest, evenement, feest of optreden in een club of discotheek. Deze top40 cover band weet op elke gelegenheid en op elk podium het dak er af te spelen. Day Out zorgt met de juiste muziek en de juiste sfeer dat het echt feest wordt.

Goede coverband huren of boeken?

Op zoek naar eencoverband om te huren of te boeken? Day Out werkt zonder boekingskantoor of artiestenbureau. Door een directe boeking zonder tussenschakels ben je altijd verzekerd van een scherpe prijs. Voor studentenfeesten rekent Day Out met een speciaal tarief, zodat jouw studentenfeest een groot succes wordt. Voor boekingen kun je contact met ons opnemen via de contactpagina van Day Out feestband

Coverband uit Utrecht en Amsterdam

Day Out heeft zijn basis in Utrecht en bestaat uit muzikanten uit Utrecht en Amsterdam. Naast deze regio's zijn we natuurlijk ook te boeken voor een feest of evenement in Rotterdam, Delft, Amersfoort, Den Bosch, Leiden, Nijmegen en Enschede. Maar ook voor een studentenfeest of tentfeest in Zwolle, Den Haag, Breda, Alkmaar, Deventer of Apeldoorn.