Feestband

Op zoek naar een professionele feest band? Day Out speelt de beste feestnummers op jouw trouwerij, bedrijfsfeest, festival of studentenfeest. 

Welkom op de website van Day Out feestband! Day Out is een 6-koppige jonge professionele feest band die garant staat voor een bruisend feest. Day Out heeft een repertoire met een mix van pop/rock, nederlandstalig en soul/funk feestnummers. Kortom: passende feestmuziek voor elk feest. De leden van Day Out hebben in het verleden ruime ervaring opgedaan in diverse feestbands en spelen sinds enkele jaren in deze succesvolle samenstelling. Op deze website vind je meer informatie over de band, de bandleden, kun je demo's beluisteren/bekijken en lees je hoe je Day Out kunt boeken.

Top feestband voor studentenfeest, tentfeest, feest of evenement

Of je nou op zoek bent voor een evenement, studentenfeest, tentfeest, feest of optreden in een discotheek of club . Deze feest band top40 weet op elk podium en voor elke gelegenheid het dak er af te spelen. Day Out zorgt met de juiste feest muziek en de juiste sfeer dat het echt feest wordt.

Feestband uit Utrecht en Amsterdam

Day Out feestband komt uit Utrecht en bestaat uit muzikanten die afkomstig zijn uit Utrecht en Amsterdam. Naast de regio's van deze steden zijn we natuurlijk ook te boeken voor een feest of evenement in andere plaatsen zoals Rotterdam, Delft, Amersfoort, Den Bosch, Leiden, Deventer of Apeldoorn. Maar ook voor een studentenfeest of tentfeest in Zwolle, Den Haag, Breda, Alkmaar, Nijmegen en Enschede.

Boeken of huren?

Zoek je een feestband om te boeken of te huren? Day Out werkt zonder artiestenbureau of boekingskantoor. Door een directe boeking ben je altijd verzekerd van een scherpe prijs. Voor studentenfeesten rekent Day Out met een speciaal tarief, zodat jouw studentenfeest een groot succes wordt. Voor boekingen kun je contact met ons opnemen via de contact pagina van Day Out coverband